ZARADI PREKO $1000 IZ KUCE!

Reklamiram za Kompaniju pod nazivom Global Domains International ili GDI. Ova kompanija radi vec duzi niz godina i bavi se prodajom web stranica sa hostingom i adresama e-pošte pojedincima i drugim Kompanijama za samo 10 USD mjesečno. Nas posao je reklamiranje istog i prodaja.
Objavljujemo oglase i kada imamo podatke o zahtevu, primam e-poštu , a zatim se novi saradnici registruju . Na sajtu postoji vec sve pripremljeno, vas gotov sajt koji ce vam sluziti za reklamiranje, zaista profesionalno odradjen, pa je na vama da ga sto vise reklamirate kako bi ste doveli sto vise potencijalnih kupaca domena.
Da napomenem, prvih 7 dana je besplatna probna verzija, pa za tih 7 dana mozete upoznati i procitati sve na sajtu(imate opciju prevoda stranice na nas jezik), a nakon 7 dana mozete odluciti da li cete nastaviti ili ne. Ukoliko ne zelite, samo ugasite nalog.
A ukoliko zelite nastaviti,sto vam je moja srdacna preporuka,placa se mesecna clanarina koja je 10$ a sa tom clanarinom dobijate mnogo toga..gotove sajtove, domen, i jako puno alata koji ce vam pomoci u poslu. Sajt takodje mozete koristiti i za reklamiranje drugih poslova, ukoliko radite nesto drugo preko interneta. Objasnjenje o potencijalnoj zaradi:
Kada dobijem 5 clanova u nedelji ja zaradim $ 100 u bonusu plus 10% provizije ili $ 1 po osobi u mom timu kada postanu aktivni članovi koji plaćaju mesecnu clanarinu koja iznosi samo 10$. Zaradu imamo od svakog direktnog clana i od svih clanova nasih clanova, do 5. generacije tj u dubinu.
Na kontu ovog objasnjenja se nadam da mozete videti koliki je potencijal zarade Kompanija plaća bonuse i ostvarenu zaradu 15. u sledećem mesecu. Nadam se dobroj i uspesnoj saradnji. P.S.Posetite ovaj link preko koga se mozete i prijaviti i postati deo mog tima, a ja cu vam pomoci da sto pre krenete zaradjivati.No comments

Hi, mom of 4 kids here blogger and Entrepreneur! Over 10 years I help people around the world to earn money online and share tips for life, money. I EARN 5 FIGURE INCOME FROM HOME.

Email: earnmoneyonlline1974@gmail.com
Powered by Blogger.