PRVI MESEC U SFI


U toku prvrog meseca vi učite posao! Ne očekujte veliku zaradu, jer vi još ne znate KAKO da zaradite novac u SFI.


Naš SFI centar, osmišljen je tako da u njemu polako i postepeno savladavamo sva potrebna znanja i veštine za rad u SFI. 


Naravno, mnogi od nas ne znaju dovoljno dobro engleski da bi to sve savladali u SFI centru, zato sam napravila ovo uputstvo, koje će pomći vama, a zatim i vašim članovima, da ISPRAVNO startujete i da zaista naučite suštinu rada i zarađivanja u SFI. 


Sve aktivnosti koje su dole navedene, su na ovom blogu detaljno objašnjene ili postoji edukativni video, koji nije samo prikaz pukog odradjivanja zadataka već su to trenizi kroz koje učite. Učiniće vam se da ima mnogo toga što treba da se uradi, ali ne brinite, to samo tako izgleda. Na kraju, koji je to posao, a da nema da se radi ?

1. U toku prvih 24h, od učlanjenja, treba da sakupite prvih 500VP (versa poena). 
Kako da odradite početne aktivnosti, pogledajte u videu

2. Već prvog dana treba da uradite vaše DNEVNE AKTIVNOSTI na To - Do listi i da nastavite da ih radite svakoga dana! Nikada ne preskačite i ne zaboravljajte da radite dnevne aktivnosti, one su neophodne za vaš uspeh u SFI. 


Već u toku prvog meseca treba da 
redovno radite NEDELJNE AKTIVNOSTI. Nije teško i rade se samo jednom nedeljno, ali se moraju raditi svake nedelje

Na TO–DO listi imamo i MESEČNE AKTIVNOSTI, koje takođe treba da odradite već u prvom mesecu i kao što im ime kaže rade se samo jednom u mesecu.

Svakoga dana dobijate od SFI po jednu LAUNCHPAD lekciju na vaš e-mail. Pročitajte lekcije, ali nemojte sada odgovarati na pitanja koja se nalaze na kraju svake lekcije. Te odgovore sačuvajte za vaš drugi mesec u SFI. Ne zaboravite da i sledećeg meseca treba sakupiti min. 1500VP

Imajte na umu da je većina aktivnosti sa To-Do liste jednokratna i da te aktivosti nećete imati sledećeg meseca. Zato polako! skupljajte VP tako da  30.-31. dostignete potrebnih 1500VP. To je OK, tako treba da bude!


Igrajte svakoga dana, SVAKOGA SATA, T-time igricu i sakupljajte besplatne TripleClicks kredite (TC). Dobijene TC i MRP čuvajte, nemojte ih trošiti u prvom mesecu, oni će vam biti potrebni u drugom mesecu.


Već prvog meseca je poželjno da nabavite karticu za plaćanje na iternetu.
Mi se trudimo da ovaj posao radimo bez ili sa minimalnim ulaganjima, alinemojte dopustiti da vam u drugom mesecu zafali npr. 100 vp i da zbog toga izgubite status. Imala sam prilike da vidim da su članov gubili status i zbog 2-3 nedostajuće VP.

Kupovinom 1 TC, koji košta 1,95$ (jeftinije od pakle cigareta), vi možete "spasiti" svoj status i postati EA, jer vam kupovina samo 1 TC donosi 102VP.

Svaki član koji postane EA dobija od kompanije 10 TC svakog meseca kada potvrdi EA status! Samo dobijanje, tih 10TC je dovoljan razlog da, ako treba da uložite u svoj posao tih 1,95$ to i učinite.

Nemojte dozvoliti da se nađete u škripcu za potvrdu statusa, ne dopustite da propustite zaradu, već se za tu eventualnu kupovinu pripremite unapred, tako što će vaša kartica biti spremna, a ako ne zatreba, tim bolje.

Do posledjnjeg dana u mesecu (ne treba ranije!!!), radeći dnevne, nedeljne i mesečne aktivnosti , KAO I DRUGE AKTIVNOSTI KOJE SE NALAZE NA TODO LISTI, treba da skupite 1500VP, čime ćete dostići EA status.

SAMO U SLUČAJU DA JE ZELENA LINIJA „VISOKA“, OPRAVDANO JE DA PRVI MESEC SAKUPITE VIŠE OD 1500 VP.

Ako budete radili kako je ovde savetovano, i kako je opisano nadalje na ovom blogu, dobro će te startovati, sa najbojim izgledima da i sledeći mesec kao i u mesecima koji dolaze uspešno radite SFI i istinski izgradite VAŠ posao i naravno, da počnete ozbiljno da zarađujete.

No comments

Hi, mom of 4 kids here blogger and Entrepreneur! Over 10 years I help people around the world to earn money online and share tips for life, money. I EARN 5 FIGURE INCOME FROM HOME.

Email: earnmoneyonlline1974@gmail.com
Powered by Blogger.